SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SRPSKE NAPREDNE STRANKE ZAKAZANA ZA DANAS: Naprednjaci daju poslednju reč na tim iz Nemanjine 11

M. St.

30. 04. 2024. u 08:00

POSLEDNjU reč na sastav buduće Vlade Srbije daće rukovodstvo Srpske napredne stranke na sednici Predsedništva zakazanoj za danas u 9 časova.

СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЗАКАЗАНА ЗА ДАНАС: Напредњаци дају последњу реч на тим из Немањине 11

Foto Novosti

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić najavila je da će ova tema biti na stolu naprednjaka, a očekuje se da posle sastanaka bude saopšteno ko će činiti budući tim Nemanjine 11. Iako se o imenima ministara dosta spekulisalo, budući premijer Miloš Vučević nije do sad otkrivao svoje saradnike.

Osim o kadrovskim rešenjima buduće Vlade, o kojoj će poslanici Skupštine Srbije raspravljati tokom prvomajskim praznika, na dnevnom redu naći će se i kampanja za predstojeće beogradske i lokalne izbore, kao i pritisci na Srbiju i borba za nacionalne interese. Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić pretpostavlja se, izvestiće svoje stranačke kolege o tome šta je postignuto u Njujorku, kao i o izazovima koji očekuju našu zemlju i novu Vladu u narednom periodu.

Brnabićeva je juče izjavila da šef države nije uključen u izbornu kampanju jer se bavi rešavanjem teških nacionalnih pitanja, kao što je Rezolucija o genocidu u Srebrenici, ali da on teži i nada se, da će moći da se uključi u kampanju posle 16. maja.

Prethodna sednica Predsedništva SNS održana je 5. aprila kada je razgovarano o beogradskim izborima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (36)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost