DODIK TRAŽI PODRŠKU VUČIĆA: Tražimo da nas Srbija podrži u razlazu sa BiH

Novosti online

28. 04. 2024. u 21:17

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić radi ozbiljan i dobar posao, kao i da je odgovoran državnik.

ДОДИК ТРАЖИ ПОДРШКУ ВУЧИЋА: Тражимо да нас Србија подржи у разлазу са БиХ

Foto Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- On razume koncept u kom bilo kakva osuda srpskog naroda zatvara mogućnost za neke buduće razvojne i druge pozicije samog naroda - rekao je Dodik za Fejs TV.

Istakao je da očekuje od Srbije da nastavi osporavanje elemenata predloga rezolucije o Srebrenici i da podrži Republiku Srpsku u razlazu od BiH.

- Pokušaću Vučića i ostale da uverim da podrže Republiku Srpsku u njenim nastojanjima jer je ona potpisnica i garant Dejtonskog sporazuma. Tražićemo od Srbije da preko međunarodnih institucija pristupi provođenju procedura i tužbi za one koji su kršili "Dejton", a to sigurno nije Srbija, niti Republika Srpska - rekao je on.

- Tražimo da Srbija razume da mi moramo da idemo putem razlaza u BiH - dodao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)