LUKA DONČIĆ JE POSLEDNJI PUT PROTIV ATLANTE ISPISAO REKORD KARIJERE: Hoksi ne znaju kako da brane jednog od najboljih košarkaša sveta

V.M.

04. 04. 2024. u 12:26

DANAS smo se opredelili za Luku Dončića čiji Dalas maveriksi dočekuju Atlanta hokse (1.30).

ЛУКА ДОНЧИЋ ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ПУТ ПРОТИВ АТЛАНТЕ ИСПИСАО РЕКОРД КАРИЈЕРЕ: Хокси не знају како да бране једног од најбољих кошаркаша света

Foto: Profimedia

Luka Dončić i Dalas maveriksi su uhvatili zalet u pravo vreme. Slavili su na osam od poslednjih deset utakmica i što je najbitnije zauzeli peto mesto na Zapadu koje direktno vodi u plej-of.

Najzaslužnije za te uspehe je naravno slovenački košarkaš koji ponovo igra fenomenalnu sezonu i da nema Nikole Jokića, bio bi jedan od glavnih favorita za osvajanje MVP-ja regularnog dela sezone.

Dončić u proseku flertuje sa tripl-dablom, postiže skoro 34 poena, a uz njih hvata 9,2 skoka i deli 9,8 asistencija po meču.

Najbolju utakmicu karijere Luka je imao upravo protiv večerašnjeg rivala kada je krajem januara postigao čak 73 poena u pobedi Dalasa nad Atlantom (148:143). Pogodio je 25 od svoja 33 šuta, a uz to je bio gotovo perfektan sa linije penala (15/16).

Pošto je odbrana Hoksa sada malo bolja, a i Maveriksi će biti jači za Kajrija Irvinga, ne verujemo da će ubaciti 50+ poena, ali zadatu granicu može rutinski prebaciti.

NAŠ TIP: Luka Dončić +34,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića