TIMBERVULVSI NE ODUSTAJU OD PRVOG MESTA: Entoni Edvards stavlja ekipu na svoja leđa protiv Voriorsa

V.M.

24. 03. 2024. u 12:15

POSLEDNjA dva puta kada smo ga predlagali Edvards je prebacivao granicu, a mi verujemo da to može biti slučaj i večeras protiv Voriorsa koji tačno u ponoć gostuju Minesoti.

ТИМБЕРВУЛВСИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД ПРВОГ МЕСТА: Ентони Едвардс ставља екипу на своја леђа против Вориорса

FOTO: Tanjug/AP

Kao što smo više puta napomenuli napredak u igri Entonija Edvardsa je enorman ove sezone, može se reći da dominira NBA ligom i već sada se smatra jednim od najboljih igrača današnjice.

Napadački arsenal ovog talentovanog košarkaša je ubitačan, jer pored sjajnih atletskih i tehničkih sposobnosti poseduje i ubitačan šut sa poludistance, kao i za tri poena.

Aposlutno je glavni igrač Minesote koja je jedno od glavnih iznenađenja NBA lige i razlog je broj jedan za to što se nalaze u vrhu Zapadne konferencije.

Minesota, Denver i Oklahoma se bore za prvo mesto na Zapadu i prednost domaćeg terena u plej-ofu, deli ih samo par pobeda i biće zanimljivo videti ko će zauzeti prvo mesto i prednost domaćeg terena u doigravanju-

Večeras će Timbervuvsi igrati sa Voriorsima, tima protiv kojeg je Edvards pružao promenljive partije ove sezone, ali večeras za razliku od tih mečeva neće biti i dalje povređenog Taunsa što znači znatno veću odgovornost i broj šuteva za bivšeg studenta Džordžije.

NAŠ TIP: Entoni Edvards +28,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku