DURENTU PRIJA ODSUSTVO BUKERA: Nastvlja li sa sjajnim igrama protiv moćnih Seltiksa?

V.M.

09. 03. 2024. u 13:00

POPULARNI KD je uhvatio zalet na poslednjih par utakmica, a večeras će imati najteži zadatak do sada kada njegovi Sansi budu dočekali Boston seltikse.

ДУРЕНТУ ПРИЈА ОДСУСТВО БУКЕРА: Наствља ли са сјајним играма против моћних Селтикса?

FOTO: Tanjug/AP

Kevin Durent je poznat kao jedan od najboljih skorera svih vremena i ako ga krene jednostavno ga je nemoguće čuvati jer je visok 2,11 uz raspon ruku od 2,25 metara i može šutirati preko svakoga, pa je manje-više nebitno ko je naspram njega ako je u naletu.

Nakon nešto slabijih igara, uhvatio je zalet u poslednje vreme i na minule dve utakmice je ubacivao po 35 poena. Prvo je srušio Denver, a zatim i Toronto.

Očigledno je da mu prija izostanak Devina Bukera koji je povređen i odsustvovaće još neko vreme.

Frenk Vogel je dao ''ključeve ekipe'' Durentu koji uzima znantno veći broj šuteva, a počeo je i da pogađa u boljim procentima što je sjajn vest za Sanse koji će u plej-ofu pokušati da osvoje dučo očekivanu titulu.

Večeras će imati direktan obračun sa jednim od najboljih igrača lige, Džejsonom Tejtumom i verujemo da će biti na visini zadatka.

NAŠ TIP: Kevin Durent +27,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)