OBRAČUN PRVOG I DRUGOG NA TABELI: Ova dva tima bi trebala da vode glavnu reč u plej-ofu

V.M.

25. 02. 2024. u 12:25

APSOLUTNI derbi 21. kola italijanske Superlige odigraće Peruđa i Trentino. Meč se igra u ''Pala Bartonu'' sa početkom od 18 časova.

ОБРАЧУН ПРВОГ И ДРУГОГ НА ТАБЕЛИ: Ова два тима би требала да воде главну реч у плеј-офу

Foto Profimedia

Ovo će biti duel timova koji su najviše pokazali do sada i sa vodećih pozicija će dočekati plej-of koji je veoma blizu jer se regularna sezona završava iduće nedelje.

U boljoj poziciji je branilac titule Trentino koji dominira Superligom ove sezone i sa skorom 19-1 samouvereno drži prvo mesto na tabeli koje će mu doneti prednost domaćeg terena u doigravanju.

Odlično mu ide i u Ligi šampiona gde je preko nedelje savladao Berlin sa 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala i trebalo bi da se desi veliko čudo kako ne bi nastupao u polufinalu.

Dovoljno o dominaciji i ritmu u kojem se nalazi Trentino govori da je izgubio samo jedan set na poslednjih pet utakmica u svim takmičenja.

Ipak, Mikjeleto, Lavija, Sbertoli i ostali će danas biti autsajderi po kladionicama jer idu na noge odmornijoj Peruđi koja je imala više vremena da se pripremi za ovaj meč.

Domaćin je bio u blagom padu forme početkom februara kada je poražen od Pjaćence i Verone, ali nakon toga je ostvario rutnske trijumfe nad Ćisternom i Padovom, te se bez većih problema vratio na pobedničku stazu.

Biće zanimljivo ispratiti kako će trener Anđelo Lorenzeti spremiti ovaj meč jer on jako dobro poznaje igrače Trentina koje je vodio u periodu od 2016. do 2023. godine.

Takođe, vredi istaći da je Peruđa već osvojila tri trofeja ove godine, Svetsko klupsko prvenstvo, Superkup i Kup Italije.

Današnji rivali se se sastali dva puta od starta sezone i oba tima su upisala po pobedu rezultatom 3:1.

Očekujemo jedan neizvestan meč i zbog toga verujemo da će granica poena biti prebačena, a ne nas začudilo i da se odigra punih pet setova.

NAŠ TIP: +183,5 (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu