NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

NOLE DRŽI SVE U SVOJIM RUKAMA: Srbin je nebrojano puta bio u teškim situacijama

Novosti online

16. 11. 2023. u 14:00 >> 11:09

NOVAK Đoković i Hubert Hurkač odmeriće snage u poslednjem kolu grupne faze Masters kupa.

НОЛЕ ДРЖИ СВЕ У СВОЈИМ РУКАМА: Србин је небројано пута био у тешким ситуацијама

FOTO: Tanjug/AP

Stvari su se zakomplikovale, međutim, ne treba dizati paniku, srpski teniser još uvek drži sve u svojim rukama, a to je najbitnije. Nole je pobedom mogao da obezbedi polufinale i prvu poziciju u grupi, međutim, treba odati priznanje protivniku.

Siner igra u životnoj formi i svi su znali da svetskog broja 1 očekuje težak zadatak. Demonstrirao je neverovatan tenis i na kraju slavio rezultatom 1:2 (5:7, 7:6, 6:7). Videli smo hrabru igru sa obe strane, a Janik je u bitnim momentima još jednom dokazao da je sazreo kao igrač.

Pokušao je dvadesetčetvorostruki grend slem šampion na kraju meča i da skraćuje poene servis-volejima, ali je protivnik uvek pronalazio idealna rešenja.

Stefanos Cicipas je predao meč Holgeru Runeu nakon samo tri odigrana gema i za njega turniru Torinu završen. Huberta Hurkača ćemo gledati u poslednjoj rundi kao njegovu zamenu, ali za njega će ovaj meč biti manje-više egzibicionog karaktera, tačnije, ukoliko pobedi osvojiće 200 bodova i 380 hiljada dolara.

Popularni Hubi će biti rasterećen i to upravo i jeste najveći problem, svestan je da ne može da se plasira u polufinale šta god da uradi i ruka će mu biti opuštena.

Ukoliko naš teniser trijumfuje maksimalnim rezultatom, sigurno ćemo ga videti u polufinalu, u suprotnom, zavisiće od ishoda meča Siner/Rune.

Poljak je ove godine igrao sjajan tenis i osvojio dva trofeja, najpre je trijumfovao u Marselju, a zatim i na mastersu u Šangaju. Poseduje izuzetno precizan i snažan prvi servis, a dvoranski uslovi mu i te kako idu naruku.

Hubert je u stanju da ispaljuje "projektile" u serijama, ali je i svestan da se preko puta mreže nalazi najbolji riterner svih vremena. Ukoliko Novak bude počeo da čita servis rivala, meč će izgledati kao "igra mačke i miša".

Ovi rivali su se šest puta sastajali, a prvi reket sveta je uvek izlazio kao pobednik.

Poslednji put su se sastali pre nekoliko meseci na Vimbldonu i tada je rezultat glasio 3:1 (7:6, 7:6, 5:7, 6:4).

Ovo će biti prvi meč dana i nadamo se da će Novak biti na visini zadatka.

Nebrojano puta se nalazio u ovakvoj situaciji i verujemo da će ovo biti samo još jedan mali korak ka tituli.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Đoković - Hurkač 2:0 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu