NEMAC PROBUDIO "SOVE": Venzdej prvi put u sezoni slavio u gostima i vezao dve pobede

O. M.

13. 12. 2023. u 12:57

NORIČ dočekuje Šefild vezdej u 21. kolu engleskog Čempionšipa.

НЕМАЦ ПРОБУДИО СОВЕ: Венздеј први пут у сезони славио у гостима и везао две победе

Foto: Profimedia

Domaći tim je 13. na tabeli sa 27 bodova, dok su gosti u bezizlasnoj situaciji, na deobi poslednjeg mesta sa 13 bodova. 

Norič je imao težak period tokom septembra i oktobra kada su na 12 utakmica ostvarili samo dve pobede, da bi pre mesec dana počeli bolji dani. situacije je trenutno takva da su "kanarinci" bliži mestu u plej-ofu nego ispadanju iz lige, a moglo je da bude još bolje da su tokom vikenda uspeli da materijalizuju bolju igru protiv Prestona. Nisu uspeli pa je meč završen bez golova.

Uprkos vidnom napretku u igri menadžer Dejvid Vagner radi pod pritiskom jer su pre svega navijači protiv njegovog ostanka u klubu pa to dodatrno kvari planove ekipe.

Sada na Kerou roud dolazi Šefild venzdej koji je pre četiri dana ostvario prvu pobedu u gostima ove sezone, istovremeno vezavši dva trijumfa prvi put od kraja aprila i početka maja ove godine kada su u Ligi jedan savladali Šruzberi i Derbi.

Zasluge za buđenje "sova" pripadaju mladom 34-godišnjem Nemcu Daniju Rolu koji je klupu preuzeo pre tačno dva meseca i od tada osvojio 10 bodova. Nije to neki spektakularan učinak, ali jeste ogroman napredak u odnosu na ono što je bilo pre njega.

Treću uzastopnu pobedu, a drugu na strani, bi možda bilo preterano za očekivati, naročito kada se zna da Venzdej nije pobedio Norič u gostima od 2009. godine, ali možda treba iskoristiti mementum u kome se "sove" nalaze.

NAŠ PREDLOG: 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!