LAK ZADATAK ZA CRVENU FURIJU: Španci jure peti uzastopni trijumf

V.M.

16. 11. 2023. u 10:25

U pretposlednjoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj sastaće se Kipar i Španija. Meč se igra na ''Alfamega stadionu'' sa početkom u 18 časova.

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ЦРВЕНУ ФУРИЈУ: Шпанци јуре пети узастопни тријумф

FOTO: Tanjug/AP

Nakon poraza od Škota krajem marta, Španci su uhvatili zalet, vezali su četiri uzastopne pobede i popeli se na prvo mesto u grupi ''A''. Trijumfalni niz započeli su protiv Gruzije, a posle toga su redom ''padali'' Kipar, Škotska i Norveška.

Na te četiri utakmice ''crvena furija'' je pokzala svoj pun napadački potencija postigavši čak 16 pogodaka, čak četiri u proseku!

Reprezentaciju od ovog ciklusa sa klupe predvodi Luis de la Fuente za kojeg se može reći da radi veoma dobar posao i očekuje se da njegova četa bude jedan do glavnih kandidata za osvajanje Evropskog prvenstva koje je na programu iduće godine u Nemačkoj.

Sa druge strane, Kipar je zacementiran za dno tabele bez ijednog osvojenog boda i tako je nastavio tradiciju neplasiranja na Evropsko prvenstvo, pa će još čekati na svoj debi na nekom od velikih takmičenja.

Dovoljno o katastrofalnim nastupima domaćina govori njegova gol-razlika, 2:25.

Ove reprezentacije su se susrele pre nešto više od dva meseca i Španija je tada bila ubedljiva (6:0), a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila