NE ZNA SE KO JE U GOROJ FORMI: Kembridž sedam mečeva bez pobede, Kolčester vezao tri poraza

O. M.

17. 10. 2023. u 11:20

KOLČESTER gostuje Kembridž junajtedu u drugom kolu grupne faze engleskog Liga trofeja. Utakmica se igra na Abi stadionu u Kembridžu od 20 časova.

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У ГОРОЈ ФОРМИ: Кембриџ седам мечева без победе, Колчестер везао три пораза

Foto AP

Obe ekipe su poražene u prvom kolu. Kolčester ubedljivo 5:0 od kombinovanog tima rezervista i omladinaca Totenhema, a Kembridž 2:0 od Piterboroa.

Takođe i jedni i drugi su u očajnoj formi. Kembridž je u seriji od sedam utakmica bez pobede. U prvih šest kola Lige jedan imali su polovičan učinak od po tri pobede i poraza, da bi u narednih šest osvojili samo tri boda. U Liga kupu zaustavljeni su već na startu pošto je na penale bolji od njih bio četvrtoligaš Saton.

Kolčester je vezao tri poraza u Ligi dva, a u poslednjih šest kola ostvario je samo jednu pobedu i to 5:4 nad tadašnjim liderom Nots kauntijem.

U prethodnom kolu doživeli su katastrofu od Forest grina. Držali su se nekako (0:1) do 47. minuta kada su ostali sa igračem manje, a onda su domaći ubacili u višu brzinu i postigli još četiri gola.

Kembridž i Kolčester su do pre dve godine igrali zajedno u Ligi dva, a "studenti2 su imali mnogo više uspeha u međusobnim susretima. Samo dva puta je pobedio Kolčester u poslednjih deset susreta, dok je pet puta slavio Kembridž, uz tri remija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića