Untitled

PROGNOZE ASOVA ZA PONEDELJAK

ZGAZIĆE NAS DINAMO

DARKO BRAŠANAC (Leganjes, Španija)

 

ALAVES – BETIS X   

Alaves je popravio formu, posebno na utakmicama na kojima je domaćin, dok Betis može da savlada, ali i da izgubi od svakog.

 

MARINA SEKULIĆ (TV „Sport klub“)

 

STOUK – MANČESTER S.    2

Dileme nema, četa Pepa Gvardiole igra lepo i efikasno, pa Stouk nema šta da traži u ovom duelu. Dvojka je sigurna, a možete igrati i na golove.

 

ALEKSANDAR JOVANOVIĆ (Arhus, Danska)

 

FK KOPENHAGEN – HELSINGOR    1, 4+

Kopenhagen bi morao do pobede, pa se Helsingoru opet smeši puna mreža.

 

MILAN MITIĆ (Gaz Metan, Rumunija)

 

DINAMO – GAZ METAN 1

Takmičenje Dinama u slabijoj grupi veliko je iznenađenje. Ekipa iz Bukurešta nedavno je u Kupu izgubila od Univerzitatee. Zgaziće nas, jer su smenili trenera pre nekoliko dana i sada moraju da se dignu.

 

MARKO BLAŽIĆ (Lamija, Grčka)

 

JANJINA – APOLON   1

Janjina bi mogla da ispravi nepravdu u okršaju sa Apolonom koji se bori za opstanak ali je slavio u prvom delu sezone posle čudnih odluka sudija. Domaćin će sada sigurno da ih kazni.

 

BRANISLAV JOVANOVIĆ (Aškelon, Izrael)

 

MAKABI TA – MAKABI PT   1

Sve osim jedinice u Tel Avivu bilo bi danas veliko iznenađenje. Domaćin mora da zadrži priključak sa vodećom Hapoel Ber Ševom i Beitarom koji su za vikend bez greške odradili posao.

 

DEJAN STANKOVIĆ trener u Austriji

 

A. LUŠTENAU – KAPFENBERG 1

Keca izdvajam na Austriju Luštenau, jer Kapfenberg nije odigrao još nijednu utakmicu u nastavku sezone, pa su igrači verovatno nervozni i van forme zbog nedostatka takmičarskih utakmica.

Оставите одговор