sredojevic orlando pirates promo

MILUTIN MIĆA SREDOJEVIĆ TRENER ORLANDA VERUJE U JANG AFRIKU

Vita bije slonove

U utorak je bio odličan, promašio je samo meč u Kampali gde je domaćin iznenadio Al Ahli (2:0). Međutim, sjajni stručnjak Milutin Mića Sredojević, koji Afriku ima na dlanu, ima objašnjenje za ovaj kiks.

– Niste gledali utakmicu. Al Ahli je promašio penal, a onda su u 90 minuta sedam puta, brojao sam, izlazili sami pred gomana Kampale koji je bio fenomenalan. Eto, fudbal je to – objašnjava trener Orlanda koji će sledeće sezone sa ovim klubom igrati u Ligi Šampiona Afrike. Naravno, odazvao se da za Tip prognozira i današnje mečeve Afričkog kupa Konfederacije.

AFRIČKI KUP KONFEDERACIJE

SREDA

15.00 : ADUANA STARS (GANA) – RAJA KAZABLANKA (MAROKO) 1x

Kažete da je kvota na jedinicu 1.75, a na dvojku čak 4.00. Ne, nije tolika razlika između klubova. Međutim, ne treba zaboraviti da je domaćin u velikoj prednosti pošto kada igra na svom terenu zna da namesti sudije. Prvi znak mi je jedinica, a dodao bih i mali iks.

15.00: AS VITA KLUB (DR KONGO) – ASES MIMOZES (OBALA SLON.) 1,0-2

Vita klub je favorit u ovom meču. Prethodno kolo u Kazablanci su odigrali 0:0. Moj prijatelj, Floran Ibenge, koji je odličan trener, zategao je ekipu, teško prima golove, pa je sada na svom terenu , realno da ostvari pobedu. Inače, brat mu radi i živi u Beogradu. Uz ovaj meč ide i malo golova.

Kvota na 1 – 1.80 (Primedba redakcije)

15.00: KARA BRAZAVIL (KONGO) – ENIMBA (NIGERIJA) 1X2,0-2

Ovaj meč je za izbegavanje. Moguća su sva tri znaka, a najverovatnije će se sve završiti sa malo golova – 0-2.

15.00: UD SONGO (MOZAMBIK) – BERKANE (MAROKO) 1X,0-2

UD Singo mora da se vadi zbog poraza od Egipćana u prošlom kolu. Favoriti su na svom terenu. Možda bi neki rezultat 1:0 bio realan.

18.00: GOR MALIA (KENIJA) – USM ALŽIR (ALŽIR) X1

Gor Malia je u prvom kolu Afričkog kupa Konfederacija, što je kao u Evropi takmičenje Liga Evrope, igrao nerešeno u Ruandi. Sada dočekuje ekipu iz Alžira. U Africi domaći teren uvek pruža veliku prednost, ali ja dajem samo blagu prednost ekipi iz Kenije.

18.00: JANG AFRIKA (TANZANIJA) – RAJON SPORT (RUANDA) 1

Ekipa iz Tanzanije bi trebalo da dobije ovaj meč. Stadion će da bude pun, navijači ovoga kluba znaju da naprave sjajan ambijent, bubnjevi će da tutnje 90 minuta.

Kvota na jedinicu je 1.90 (opaska redakcije).

21.00: AL HILAL (SUDAN) – EL MASRI (EGIPAT) 0-2

Osećam da bi Al Hilal trebalo da dobije ovaj meč. Imaju kvalitet. Izgubili su u prvom kolu od ekipe Berkane iz Maroka 1:0, ali sada igraju na svom terenu gde su daleko bolji. Ipak, igram malo golova.

21.00: ĐOLIBA (MALI) – VAC (O.SLONOVAČE) 1

To je jedinica(Kvota 2.45). Vac je kanta za punjenje. Znam da sam vas iznenadio. Jeste, u prvom kolu su na svom terenu pobedili Kara Brazavil sa 1:0, ali jedva. I to je bilo u Obali slonovače. Kada gostuju mnogo su slabi.

AFRIČKI KUP ŠAMPIONA

21.00: ETOAL SAHEL(TUNIS) – ZESKO UTD (ZAMBIJA) 1,0-2

Etoal Sahel igra odlično kod kuće, veliki je favorit, jedinica je sasvim realna, kao i mali broj golova.

M.S.

Оставите одговор