Milan vs Sampdoria

MIROSLAV TANJGA, trener Bolonje o mečevima Serije A

U Bergamu padaju i mnogo jači

MIROSLAV TANJGA, trener Bolonje o mečevima Serije A

 

SUBOTA:

LACIO – SAMPDORIJA 1

Fudbalerima Lacija, sada kada su „preskočili“ najteže protivnike, Napoli i Juventus, naglo su porasle šampionske ambicije.

SASUOLO – TORINO 1X

Torino nas je dobio u prošlom kolu, ali da smo imali bar malo sreće tvrdim da bismo grad automobilske industrije napustili u znatno boljem raspoloženju. Verujem da će već na gostovanju Sasuolu pravda da stigne „torineze“.

FIKS NAPOLI – FIORENTINA 1

Napoli mora da juriša na pobedu, koja bi u nastavku prvenstva ekipi vratila kakvu takvu stabilnost.

NEDELJA:

FIKS MILAN – UDINEZE 1

Milan je uspeo da kontroliše veći deo meča u Kaljariju. U ekipu se vratio Ibrahimović, a sa njim i preko potrebno samopouzdanje koje bi trebalo da presudi protiv Udinezea.

BREŠA – KALJARI X2

Kaljari je nanizao četiri poraza, ali ima dobru ekipu koja može da iznenadi domaću Brešu čija sezona i nije za neku pohvalu.

LEĆE – INTER 2

Kvalitet je daleko na strani Intera.

ĐENOVA – ROMA X2

Roma je izgubila derbi od Juventusa, a pre toga ništa bolje nije prošla ni sa njegovim gradskim rivalom Torinom. Đenova i nije neko gostovanje gde se bodovi unapred mogu upisati, pa bih kod prognoze ovog para dvojci dodao i „mali“ X.

JUVENTUS – PARMA 1

Juventus je uhvatio pobednički ritam. Vezao je četiri pobede, i po mom mišljenu, teško će konkurenti uspeti da ga „skinu“ sa vrha tabele.

PONEDELJAK:

FIKS ATALANTA – SPAL 1

Fudbaleri Atalante osvojili su bod, a mogli su i sva tri u derbiju kola sa Interom. Sigurno ih „boli“ i to što posle penala u 88. minutu blistavu igru nisu uspeli da krunišu golom. Ako ponove paretiju iz prošlog kola, mislim da u Bergamu nemaju šta da traže i mnogo jači rivali nego što je SPAL.

 

Оставите одговор