lekicDejan01

DEJAN LEKIĆ, doskorašnji napadač Kadiza, o mečevima Španije 2

Saragosu „nose“ pojedinci

 

FUENLABRADA – UESKA GG

Po tabeli, duel ovih timova je derbi kola. Iako je Fuenlabrada novajlija u ligi, četvrto mesto je potvrda dobre saradnje na relaciji, uprava – menadžeri. Pogodili su sa pojačanjima i sada mogu da se nose sa rivalom kvaliteta poput Ueske kojoj drugo mesto „visi“ i ne preza da napadne.

EKSTREMADURA – DEPORTIVO X,0-2

Obe ekipe su van forme. Međutim, u Korunji je lampice u crveno „ofarbao“ poslednji poraz od Elčea – 1:3. Navijačima su nerve istanjili loši rezultati i mesto „fenjeraša“. Mislim da se fudbalerima Deportiva ne „piše“ dobro ako poraženi napuste i teren Ekstremadure, koju inače ima iste probleme.

ELČE – ALMERIJA GG

Predvođena novim trenerom, Almerija je dobro „otvorila“ meč protiv Saragose. Povela je, pa stala. Međutim, nerešen rezultat nikako se ne poklapa sa ambicijama kluba. Sada je sve na igračima, čije novo opuštanje neće proći bez kazne na terenu Elčea koji je u naletu forme.

NUMANSIJA – R. VALJEKANO X2

Fudbaleri Numansije su nanizali tri pobede. Vreme je da negde kiksnu. Po mom mišljenju, jako moguće već u narednom meču protiv Valjekana koji je u prošlom kolu namučio vodeći Kadiz – 1:1.

FIKS SARAGOSA – ALBASETE 1

Saragosa zaostaje za vodećima, ali ima dobre, kvalitetne pojedince,koji mogu lako da prelome meč sa Albaseteom.

Оставите одговор