CUKARICKI vs RADNICKI NIS

BORIS KOPITOVIĆ (BATE Borisov), o preostalim mečevima Belorusije 1

Šampion silovit od starta

PETAK:

DINAMO BREST – SMOLEVIČI 1&3+

Dinamo M. – Ruh 1

SUBOTA:

Vitebsk – Gorodeja X, 0-2

Isloč – Neman 1&3+

NEDELJA:

Slutsk – Slavija 0-2

Belšina – FK Minsk 2

Dinamo je aktuelni šampion. Pred svojim navijačima u prvom meču sezone utisak ne bi smeo da pokvari protiv autsajdera. Kvotu na pobedu domaćina pojačao bih i sa najmanje tri gola.

Dinamo iz Minska ima znatno podmlađen tim, kome ni najmanje nije smetalo da bilsta u pripremnom periodu. Verujem da će ovako osokoljen  prve bodove da upiše već  posle okršaja sa Ruhom.

Od parova koji su po programu planirani za subotu, izvesno je da će Vitebsk da završi utakmicu u rasponu od 0-2 gola, jer se proše sezone isticao čvrstom igrom u odbrani i ove svakako od nje ne očekujem da odustane.

Totalno različita dešavanja mogla bi da obeleže duel Isloča i Nemana. Domaćin igra napadački, a pošto trenera nije menjao, realno je da i ove sezone više gleda kako da naudi odbrani rivala. Iako je već na startu sezone od njih teško očekivati da budu efikasnos, daleko od toga da nije realna u duelu sa Nemanom. Belšina je novajlija u ligi i kao takvoj ne ostavljam joj neku mogućnost radovanja bodu, a kamoli bodovima protiv FK Minska.

Ž. U.

Оставите одговор