0net DJUROVIC

ŽARKO ĐUROVIĆ, nekadašnji trener Guangdžoua RF (Kina)

RAFA RUŠI PIKSIJA

MOJ TIP

Dalian – Guangdžou RF 1X&GG

HEBEI – ŠANGAJ ŠENHUA 1

Henan – Šandong X2&GG

Peking Rene – Vuhan GG, X2

Điangsu – Šangaj SIPG 1X,GG

TJENCIN TJENHAI – ŠENŽEN 1

Dalijan igra mnogo lakše i bolje od kada je ekipu preuzeo Rafa Benitez. Pobedili su u prošlom kolu Henan 3:1, što je veliko iznenađenje. Dva gola je postigao Boateng koji je do dolaska Rafe slabo dobijao šansu. Mislim da mogu da dobiju Guangdžou koji je vezao dve pobede.

Hebei mi je favorit, verujem da će lako do bodova. Šenhua je potpuno van forme igraju sve slabije iz kola u kolo.

Šandong je bolji,na teren će ponovo i Felaini koji je bitan igrač za ekipu, ali Henan je težak protivnik na svom terenu.

Peking Rene je smenio našeg Stanojevića, ali ni njegov naslednik Luis Garsija neće moći nešto mnogo bolje. Imaju slab tim i po meni najviše što mogu je da postignu jedan gol i izvuku bod.

Điangsu je korektna ekipa, dugo su bez pobede, mislim da na svom terenu mogu da zaustave Šangaj SIPG koji se bori za titulu.

Klub je napustio Brazilac Elkeson, dobio je kineski pasoš, pa se vratio u Evergrande, a potpisao je Arnautović iz Vest Hema. Međutim pitanje je koliko će vremena biti potrebno austrijskom reprezentativcu da se uklopi u tim Šangaja.

Tjencinu je ova utakmica bitna zbog opstanka. Obe ekipe imaju slabe odbrane, a ja verujem da će domaći teren da mu donese prevagu.

Оставите одговор