dejan damjanovic seul

DEJAN DAMJANOVIĆ (Suvon) o utakmicama poslednjeg kola Južne Koreje

Na Sangžu sa rezervama

SUBOTA, 06:00

Geongnam – Inčon X2

SANGŽU – SUVON 3+

Seongnam – Jeju 1&3+

Daegu – Seul 1

JEONBUK – GANGVON 1

Ulsan – Pohang GG

Šampiona Južne Koreje odlučiće poslednje kolo. Iako Ulsan ima tri boda zalihe, na opuštanje nema pravo protiv Pohanga, koji je pre nekoliko sezona pogotkom u 90. minutu uspeo domaćinu da istrgne pehar i prosledi ga Jeonbuku. Sada je situacija gotovo identična, jer Jeonbuk u odnosu na konkurenta ima za četiri pogotka bolju gol-razliku. Ako Jeonbuk na svom terenu odradi posao, što je realno, nije nemoguće da Pohang ponovo presudi.

U borbi za treće mesto, koje donosi mečeve Lige šampiona Azije, Daegu bi trebalo da je slavlju bliži od Seula, čija timska igra je imala fijasko na poslednjem meču.

Od parova iz slabije grupe, izdvojio bih naš meč sa Sangžuom. Mi smo osvojili Kup i odavno rešili pitanje opstanka. Najbolji igrači su dobili voljno, pa golovi ne bi smeli da izostanu u duelu sa Sangžuom. Inčon igra dobro, bod sa gostovanja Geongnamu bio bi mu dovoljan da se sačuva mečeva baraža. Jejuu je poraz u prošlom kolu ugasio sve nade o opstanku. U klubu je nastalo rasulo, što bi Seongnam mogao i da kazni.

Ž. U.

Оставите одговор