1 Brasanac Alaves2

DARKO BRAŠANAC fudbaler Osasune (Španija 1)

Levante zapostavlja odbranu

DARKO BRAŠANAC fudbaler Osasune (Španija 1)

 

ALAVES – REAL MADRID 2

Mislim da će Real do bodova mnogo lakše da dođe, nego što je pred svojim navijačima u prošlom kolu protiv Sosijedada.

SOSIJEDAD – EIBAR 1

Sosijedad ima kvalitetan tim. Poslednji poraz u Madridu morao bi da ima neku reakciju, već u narednom meču sa Eibarom.

MAJORKA – BETIS GG

Treneru Betisa posao je sačuvala pobeda u prošlom kolu. Očekujem da i ekipa, sada kada više ima samopuzdanja, može da juri iznenađenje protiv Majorke, koja je blizu opasne zone. Tu nema mesta za preterano taktiziranje.

VALENSIJA – VILJAREAL 1, 3+

Valensija bi formu trebalo da stabilizuje već u okršaju sa Viljarealom, koji se na dva poslednja gostovanja nije proslavio. Pet „komada“ je primio ukupno od slabe Majorke i Eibara, pa bi u Valensiji mogao da mu se dogodi novi potop.

FIKS SEVILJA – LEGANES 1

Sevilja ima pravu domaćinsku ekipu. Ne verujem da bi smelo da joj se dogodi opuštanje ili neka greška protiv poslednjeg Leganesa.

BILBAO – GRANADA 1

Još jedan par koji miriše na jedinicu. Bilbao je ove sezone baš „našpanovan“. Kakve je partije imao u dosadašnjem delu prvenstva, mogao bi i do mesta koje vodi u Ligu šampiona. Peti je, ali verujem da može više za stepenik ili dva.

ESPANJOL – OSASUNA –

FIKS HETAFE – LEVANTE 1

Hetafe ime veoma nezgodnu ekipu, a gosti forsiraju ofanzivnu taktiku, zbog koje neretko zapostave odbranu. Baš to bi na ovom meču moglo i da im se osveti.

FIKS ATLETIKO M. – BARSELONA 0-2

Možda kod nekih kladioničaram može nedoumicu da izazove to što sam fiksirao 0-2 gola u okršaju Atletika i Barselone. Međutim, moj tip opravdava slab učinak Barsinih napadača na gostujućim terenima ove sezone. Sa druge strane, o odbrani „jorgandžja“ svaki komentar bio bi suvišan.

Оставите одговор