VOZDOVAC vs CRVENA ZVEZDA

KLADIONICE OTPISALE NAŠEG ŠAMPIONA I BENFIKU

JOŠ ČETIRI DANA I GOREĆE MARAKANA

Počelo je odbrojavanje: deset, devet,osam… Ostalo je još samo 4 dana do toliko željenog meča Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija. Biće to slatki dani iščekivanja, nervoze, uzbuđenja svih onih kojima srce kuca u crveno-belom ritmu. Utorak je tu pred nama, još četiri dana i goreće Marakana, a do tada…

Bukmejkeri su, za meč koji je pobudio neverovatno interesovanje ljubitelja crveno-belih boja širom sveta, unapred otpisali Crvenu zvezdu. Kvota na pobedu našeg šampiona je čak 7.00, dok je za trijumf Napolija na Marakani – 1.44. Znači, sve je jasno. Kladionice ne veruju u moći Crvene zvezde.

– Ne veruju mnogi. Otpisuju nas. Dobro, znamo koliko vredi Napoli, kakav kvalitet poseduje, koliko imaju skuplji tim od nas, ali ovo je fudbal, ovo je Zvezda koja je i ranije znala da učini možda i nemoguće, da pobedi bolje od sebe. Zato, ne otpisujete nas pre vremena . Znam samo da ćemo da pružimo maksimum, a koji će to rezultat doneti, videćemo – poručuje sjajni strateg crveno–belih Vladan Milojević.

Želja postoji, stadion će biti dupke pun, goreće Marakana, podrška će biti za priču, hoće li i rezultat?!To će se saznati u utorak nešto pre ponoći, a do tada za priču je sve ono što se dešavalo sa ulaznicama za ovaj meč: ogromno interesovanje iz zemlje i inostranstva, naših ljudi širom Evrope i Sveta koji su pokušavali da na sve načine dođu do ulaznica „koje život znače“, onaj nezaboravan red kilometar dug (od blagajni do Autokomande) u prošli utorak , kada je za samo tri sata planulo preostalih 10.000 ulaznica koliko ih je pušteno na blagajni. Blagajne su otvorene u 10,00 pre podne, a navijači iz Valjeva, Čačka, Kragujevca, Niša, Republike Srpske, Beograda zauzeli su svoja mesta još u ponoć u ponedeljak. Posle samo tri časa karte je uspelo da dobije 5.000 ljudi, dva kompleta po čoveku. U klubu kažu da bi za ovaj događaj bilo malo i 10 Marakana.

Zarada od prodatih ulaznica je 3.5 miliona Evra. Pobeda u grupi vredi 2,7 miliona evra, osvojen bod 900.000, što sve ukupno može da bude izuzetan prihod. Poređenja radi, najveću zaradu od ulaznica Crvena zvezda je ostvarila 1991 godina u polufinalu Kupa šampiona protiv Bajerna kada je inkasirano 4 miliona maraka.

 

TIP PREDLAŽE – IZBACITE ULJEZA

Tiket 7

Barselona – PSV 1 (Kvota 1.10)

Inter – Totenhem X2 (1.53)

Liverpul – PSŽ GG (1.44)

Ajaks – AEK 1 (1.40)

Benfika – Bajern 2 (1.44)

Mančester S. – Lion 1 (1.16)

Real Madrid – Roma 1 (1.40)

Jang Bojs – Mančester J. 2 (1.70)

Kvota 13.47.

Po proceni Tipa od ovih osam predloga sedam će sigurno da dođe. Ostalo je još samo da izbacimo uljeza to jest jedan par od osam ponuđenih i eto dobitka sa kvotom od 9.00 do 12.00.

 

Opširnije u štampanom izdanju Tipa.

Оставите одговор