dejan damjanovic seul

DEJAN DAMJANOVIĆ (Daegu), o mečevima Južne Koreje 1 i 2

Inčon se pojačao

DEJAN DAMJANOVIĆ (Daegu), o mečevima Južne Koreje 1 i 2

JUZNA KOREJA 1

BUSAN – SEUL 0-2

Busan i Seul poslednje utakmice završili su goleadama. Po šest ih je bilo na obe, ali u međusobnom duelu teško će da probiju granicu i od dva gola. Seul ne sme da se upusti u novo nadigravanje jer je slabo otvorio sezonu i za nega je svaki naredni poraz katastrofa.

INČON – SANGŽU 1X

Inčon se pojačao. Od dva brazilca koja su došla na pozajmicu, jedan ima pravno nastupa već u okršaju sa Sangžuom. Za domaćina igra i moj zemljak Mugoša, koji bi kao najbolji strelac ekipe morao da bude i te kakva opasnost po gol protivnika.

FIKS JEONBUK – SEONGNAM 1

U Seongnamu ove sezone ne funkcioniše sve kako bi trebalo, a gostovanje Jeonbuku, koji je i pored poraza u prošlom kolu ostao lider, nije meč u kojem bi mogao da popravi utisak.

FIKS POHANG – SUVON 1

U Pohang vraća se najbolji igrač, Paločević. Verujem da će to da doprinese znatno boljoj igri domaćina, a na ruku mu ide i nestabilna forma Suvona.

DAEGU – ULSAN GG

Uprave Daegua i Ulsana su u baš zategnutim odnosima. Šta više, mislim da se i ne podnose. Verujem da će na našem terenu sve da puca, a kada je tako golovi na ne bi trebalo da izostanu.

GANGVON – GVANGŽU 1

Gangvon igra lepo, ali pred golom protivnika se baš slabo snalazi. Verujem da bi protiv Gvangžua, koji je protiv mog Daegua zaradio dva isključenja, mogao da pronađe put do mreže rivala.

Ž. U.

JUŽNA KOREJA 2

Geongnam – Seul E. 1

Suvon S. – Asan 1

Ansan – Dajeon 2

Anjang – Jeonam X2

Jeju – Bučeon GG

Оставите одговор