Filipovic

VLADA FILIPOVIĆ koordinator za talente pri FS Norveške, ističe probleme sa koronom

Grorudu pola tima zaraženo

NORVEŠKA 1

Stabek – Molde 2

ALESUND – VALERENGA 2

Od – Start 1X

Kristiansund – Mjondalen 1X

Haugesund – Sandefjord 1X

Sarpsborg – Viking 0-3

Stromsgodset – Bodo X2

Rozenborg – Bran 1

NORVEŠKA 2

Stromen – Ull Kisa 1X

Jerv – Asane X

Kongsvinger – Stjordals X

Rajnhajm – Ham Kam 1X

SOGNDAL – GRORUD 1

Ojgarden – Sandnes X2

Lilestrom – KFUM 1X, 3+

Raufoš – Tromso X2

Ekipa Mjondalena će od prvog minuta krenuti da zadržava loptu u okršaju sa Kristiansundom. Svaki bod je zlata vredan u borbi za opstanak u eliti. Tu fudbala neće biti i očekujem negledljivu utakmicu.

Rukovodstvo Sandefjorda je obavestila trenera da sa njim neće produžiti ugovor na kraju sezone. Sa tim saznanjem, očekujem da na teren u utakmici protiv Haugesunda izvede mlade igrače pošto pritisak rezultata više ne postoji.

Većina fudbalera Vikinga je preležalo koronu. U susretu sa Sarpsborgom na strani su sva tri znaka moguća i zato ću predložiti igru na manje golova. Jedno je sigurno, a to je da se ni jedni ni drugi neće zadovoljiti bodom.

Što se tiče druge lige, kao fiks bih izdvojio pobedu Sogndala nad Grorudom kome je pola tima zaraženo koronom. Zanimljivo će biti i u duelu Kongsvingera i Stjordalsa. Domaćin ima imperativ pobede, ali ne i kvalitet, dok je kadar Stjordalsa prepun mladića koji još uvek idu u školu. Smešno zvuči, ali možda budu više fokusiraniji na polaganje završnih ispita nego na fudbal u ovom trenutku.

G. K.

Оставите одговор