Eibar vs SD Huesca

MARKO DMITROVIĆ golman Eibara (Španija 1)

GOLOVI U SEVILJI

Bilbao – Espanjol 1

Alaves – Eibar –

ATLETIKO M. – LEGANES 1

BARSELONA – R. VALJEKANO 1

Hetafe – Ueska 0-2

Selta – Betis 0-2

Đirona – Valensija 2

Levante – Viljareal GG&3+

Sevilja – Sosijedad 3+

VALJADOLID – REAL M. 2

U ovom kolu igramo za bodove, a ja i za ručak. Reč je o opkladi sa mojim velikim prijateljem Darkom Brašancem koji igra u Alavesu. Ko izgubi plaća. Poslednja tri ručka „častio“ je Brašanac, nadam se da se ništa neće promeniti ni sada. Pre prvenstva mnogi su i nama i njima predviđali borbu za opstanak, a eto ovaj meč odlučuje i o Evropi. Igraće se tvrdo, čvrsto, ko da gol može i da pobedi – analizira Marko Dmitrović koji je prošle nedelje, posle kraće pauze, ponovo stao na gol Eibara i kao i uvek bio taličan za svoj klub u pobedi od 1:0.

Od favorita očekujem sigurne pobede, uz Atletiko i Barselonu, tu ubrajam i Real, koji posle poraza u prvenstvu i ispadanja iz LŠ ne sme sebi da dozvoli novi kiks. Doduše, biće im prilično teško da se oporave od fijaska sa Ajaksom, ali ne bih igrao ništa drugo sem dvojke.

Sevilja je vezala tri poraza, moraće da se otvori i napadne Sosijedad pa su golovi neminovnost. Levante je domaćinska ekipa, a Viljarealu visi opstanak, očekujem da krenu u napad.

Hetafe je bolji od Ueske, koja u poslednje vreme igra mimo očekivanja, a ja na ovom meču ne očekujem puno golova. Recimo 1:0,1:1.

Оставите одговор