uefa_nations_league_logo_new

NAŠI PREDLOZI ZA DANAŠNJE MEČEVE LIGE NACIJA

„FURIJA“ JAČA OD „KOCKASTIH“

20.45: ISLAND – BELGIJA 2&3+ (1.65)

Posle svetskog prvenstva Island ima katastrofalnu gol razliku – 1:8. Međutim, ovaj podatak i nije neko veliko iznenađenje, ako se uzme u obzir da je selektor Islanda renovirao kompletnu odbranu. Sa druge strane Belgija je na Mundijalu u Rusiji osvojila treće mesto. Nastavila je sa odličnim partijama, a pre nekoliko dana u prijateljskom meču sa četiri komada „častila“ je Škotsku. Tradicija je na strani gostiju.

20.45: ŠPANIJA – HRVATSKA 1 (1,70)

Španija je na samom startu Lige nacija pokazala kakve su joj ambicije. Furija je trijumfalno završila prvi meč na gostovanju protiv Engleske, pa očekujemo da pred svojim navijačima ponovo zablista sa Hrvatima. Nova selekcija Španije, u odnosu na onu staru, koja je razočarala na svetskom prvenstvu ima čak desetoricu novajlija. Sigurno će u Elčeu želeti da opravdaju ukazano poverenje.

20.45: MOLDAVIJA – BELORUSIJA 2 (1,80)

Moldavije je van forme. Bez pobede je na prethodnih 14 mečeva, a u novom takmičenju takođe pomaka nije bilo. Startovali su ubedljivim porazom u Luksemburgu, pa u novom meču, protiv daleko kvalitetnije Belorusije teško će da izbegnu poraz i pored prednosti domaćeg terena. Reprezentacija Belorusije „petardom“ je ispratila San Marino. Ako gosti ponove bar deo igre i zalaganja sa poslednjeg meča, dvojka u Moldaviji je realnost.

Оставите одговор