lekic

DEJAN LEKIĆ doskorašnji fudbaler Kadiza (Španija 2)

ELČE PADA PRED ĐUKIĆEM

UTORAK (14.01.)

Albasete – Fuenlabrada 1, GG

HIHON – ELČE 1

Malaga – Ponferadina 0-2

Las Palmas – Saragosa GG

SREDA (15.01.)

Alkorkon – Numansija X, 0-2

UESKA – TENERIFE 1

R. Valjekano – Lugo 1&2+

KADIZ – MIRANDES 1

ČETVRTAK (16.01.)

Deportivo – Santander 1X&2+

ĐIRONA – EKSTREMADURA 1

Almerija – Ovijedo 1

Poker kečeva izdvojio bih iz ovog kola španske Segunde koje bi, po mom mišljenju, za domaćine trebalo da bude berićetno. Miroslav Đukić je debitovao porazom na klupi Hihona čiji tim je selektovan da se bori za najviše domete. U gradu koji „živi“ za fudbal, verujem da našem stučnjaku planove nikako ne bi smeo da pokvari gostujući Elče. Ueska bi, posle mog bivšeg kluba Kadiza, trebalo da je najbliža direktnom plasmanu u viši rang. U dosadašnjem delu prvenstva kod kuće su retko pravili greške. Teško je očekivati da zakaže sa rivalom čija sezona najviše podseća na prethodnu u kojoj su pitanje opstanaka rešili tek u poslednjem kolu.

Kadiz je lider prvenstva, i kao takav, očekujem da se vrati svom pobedničkom ritamu koji je izgubio pred svojim navijačima na dva prethodna meča. Biće teško, ali Mirandes bi trebalo da je baš protivnik po meri. Đirona je nanizala tri poraza. Sada protiv slabe Ekstremadure ne bi trebalo da ima poteškoća da opravda epitet domaćinske ekipe.

Deportivo je živnuo na poslednjem meču u Numansiji – 1:0, ali se ne usđujem da izdvojim „čistog“ keca u okršaju sa gostima iz Santandera.

 

Оставите одговор