Filipovic

VLADA FILIPOVIĆ, ističe da lider Norveške neće prodavati igrače

Bodo sa najboljima ka trofeju

MOJ TIP

Sandefjord – Molde 2

Bran – Valerenga X2

BODO – STROMSGODSET 1

Sarpsborg – Alesund X

Viking – Kristiansund 1, 3+

Start – Mjondalen 3+

Haugesund – Stabek 1X

Od – Rozenborg 2

Ono što norveški fudbal razlikuje od našeg jeste takmičarski naboj, koji pojedine ekipe u Skandinaviji prosto nemaju i zbog toga je veoma teško prognozirati rezultate. Od je upravo pravi primer ovoga što sam malopre rekao. Svakom prosečnom poznavaocu fudbala bi se činilo da su utakmice Oda prijateljskog karaktera. Jednostavno ne postoje želja i htenje. U ovoj rundi mu dolazi Rozenborg, koji je do guše u problemima. Trener je optužen da je dogovorio poraz svoje ekipe protiv Haugesunda dva kola ranije, a pritom ni igrači nisu u sjajnim odnosima. Čisto zbog individualnog kvaliteta moj glas ide gostima.

Bodo je odlučio da ne prodaje svoje najbolje igrače i s toga će i u nastavku sezone biti jedan od glavnih pretendenata za tron. U susretu sa Stromsgodsetom važe za apsolutnog favorita.

Alesund nikako da skine lošu sreću sa sebe ove godine. Maltene deluje da je uklet, s obzirom na to šta mu se sve dešava. U ovom kolu se sastaje sa Sarpsborgom i verujem da ne može da izađe kao poražen iz tog susreta. Prognoziram podelu bodova.

G. K.

Оставите одговор