Brasanac NOVA SLIKA

DARKO BRAŠANAC fudbaler Osasune, Španija

ATLETIKO DAJE GOL

MAJORKA – BILBAO X2

Bilbao je u izuzetnoj formi, tvrda su ekipa, mislim da u ovom trenutku Majorka ne može da ih dobije.

REAL MADRID – LEVANTE 1

Siguran fiks.

LEGANES – VILJAREAL 0-2

Leganes nema još ni jedan bod. Izgubili su sva tri meča,ali su sve to bile tesne utakmice. Atletiko ih je jedva pobedio 1:0. Sada će biti pod velikim pritiskom navijača. Očekujem tvrđu utakmicu bez puno golova.

SOSIJEDAD – ATLETIKO M. GG

Atletiko neće lako da dobije ovaj meč, ali će sigurno da da gol.Sosijedad zna da odigra protiv velikih i često ih iznenadi.

BARSELONA – VALENSIJA 1

Barsa je dva puta kiksnula, treći put jednostavno ne sme jer bi u tom slučaju Atletiko, u slučaju trijumfa, napravio lepu bodovnu zalihu.

EIBAR – ESPANJOL 1X

Bliža mi je jedinica nego iks.Eibar nema pobedu u ovom prvenstvu, a ovo im je prvi meč na svom terenu gde su uvek neugodni. Što se tiče Espanjola nisu mi baš u nekoj formi.

FIKS ALAVES – SEVILJA 0-2

Zbog Alavesa igram na malo golova. Sa novim trenerom su sva tri meča odigrali 0-2, uz samo jedan primljeni gol. Mnogo su tvrdi, teško ih je probiti.

FIKS SELTA – GRANADA 1 1.90

Granada je veliko iznenađenje. Pobedili su Espanjol 3:0, igrali nerešeno sa Viljarealom 4:4. Ipak igram jedinicu. Selta ima dobru ekipu. Doveli su kvalitetne fudbalere.Dobro igraju.

VALJADOLID – OSASUNA –

BETIS – HETAFE 1

Igram na Betis zbog domaćeg terena. Inače, ekipu muče povrede, imaju kompletno nov stručni štab i nekoliko novih igrača, tim se još nije ukomponovao. Neće biti iznenađenje ako ne pobede iako je Hetafe u lošoj formi.

Оставите одговор