manovic

ZORAN MANOVIĆ, trener u Švedskoj, tipuje Prvu i Drugu ligu

AIK bolje igra u gostima

ZORAN MANOVIĆ, trener u Švedskoj, tipuje Prvu i Drugu ligu

 

ŠVEDSKA 1

Falkenberg – Estersund 1

Hamarbi – Sirius 1X

Helsinborg – AIK X2

Erebro – Varberg X

Geteborg – Đurgarden 1X

Mjalbi – Haklen 2

Kalmar – Elfsborg X2

Malme – Norčeping X2

ŠVEDSKA 2

Jončeping – Degerforš 1X

Ergrite – Sundsval X

Umea – Halmštad 2

AFC Eskilstuna – Brage 1X

Vasteras – Ljungskile 1

Dalkurd – Ester X2

Norbi – Akropolos1

Treleborg – Gais

U prošlom kolu bilo je brdo iznenađenja, što dodatno otežava prognozu ove runde. Favorizovani Đurgarden i AIK, prednost svog terena nisu uspeli da realizuju, dok je, Hamarbi, po mom mišljenju još jedan kandidat za titulu, porazom završio gostovanje Hakenu.

Šta da predložim, a da ne pogrešim, kada zakažu oni od kojih najviše očekujem. Prvenstvo se zakuvalo od starta, ali nisam sklon tome da menjam stranu,pa ću se držati “svojih”.

Fudbaleri AIK ove sezone bolje partije pružaju na strani. Verujem da će tu odliku uspeti da zadrže i na terenu poslednjeplasiranog Helsinborga. Dvojka je realna, ali iz mera predostrožnosti dodao bih “mali” iks. Đurgarden u Geteborgu ima teškog protivnika. Iako mora da se vadi, to će da bude teško. Vodeći Norčeping je tek u finišu meča uspeo da slomi Geteborg, koji sada kada je uvideo da može da se nosi sa najboljima,, nije nemoguće da pokuša barem bod da osvoji.

Hamarbi je treći klub u koga polažem velike nade. Međutim u ovom kolu za protivnika imaju Sirius, koji se ne libi da napadne.

Iz Druge lige takođe ne bih mogao da izdvojim siguricu, mada, trebalo bi da su trijumfima znatno bliži fudbaleri Halmštada od kolega iz Umee, kao i Norbija na meču sa Akropolisom.

Ž. U.

Оставите одговор