Spain vs Italy

KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO FUDBALSKO PRVENSTVO 2020. GODINE

ITALIJA ZNA SA FINCIMA

GRUPA D

Bez obzira na rezultate mečeva koji su na programu bili u četvrtak, Švajcarci imaju imperativ pobede protiv autsajdera u grupi, reprezentacije Gibraltara, kao i Danska na gostovanju Gruziji, koju je na svom terenu ubedljivo savladala u junu ove godine (5:1). Problem za Dance može da bude to što je Gruzija na poslednjih osam utakmica pred svojim navijačima slavila na čak sedam, mada su u pitanju uglavnom bili slabiji rivali, a na jedinom takmičarskom međusobnom susretu u Gruziji bilo je 2:2. Podsećamo da iz ove grupa Gruzija, Švajcarska i Danska na EURO mogu i preko plej-ofa Lige nacija.

NAŠ TIP

Gruzija – Danska GG 2.20

 

GRUPA F

Španci su bez premca u grupi F, a posle gostovanja Rumuniji u četvrtak sledi im „laganica“ sa Farskim Ostrvima na domaćem terenu. Ni Rumuni neće morati da se muče sa Maltom kod kuće, pa jedini zanimljiv duel u nedelju igraju Skandinavci. Zanimljivo je da je na prethodnih 12 susreta Švedske i Norveške samo 3 puta slavio domaći tim. Dodajemo da Švedska i Norveška imaju dodatnu šansu za plasman na EURO putem Lige nacija.

NAŠ TIP

Švedska – Norveška 2-3 1.90

 

GRUPA J

Italija je polovinu takmičenja završila bez greške, a posle mečeva u četvrtak ostalo joj je gostovanje Finskoj, protiv rivala kojeg je pobedila 11 puta na 12 međusobnih susreta. Bosna i Hercegovina je sva tri puta bila uspešnija od Jermenije u direktnim okršajima. Iz ove grupe, dodatnu šansu za plasman na Evropsko prvenstvo imaju Bosna i Finska.

NAŠ TIP

Finska – Italija 2-3 1.90

Оставите одговор