U predstojećem kolu očekujemo pobede od vodećeg tandema.. Juventus dočekuju Atalantu, jedan od najbolji timova u ligi, a svakako ekipu koja je u najboljoj formi u Seriji A, međutim, međusobni susreti ovih rivala pokazuju da „boginja provincije“ nikako ne ume sa „starom damom“, a verujemo da će tako da bude i u ovom meču. Gost je u ligi poslednji put slavio protiv torinskog kluba pre ravno 30 utakmica, tačnije 3. februara 2001. godine ali u Bergamu, a na strani trijumf traži od daleke 1989.

Dva vezana poraza glavni su razlog zbog čega tipujemo keca na Lacio protiv Sasuola. „Nebeskoplavi“ matematički još imaju mogućnost da se dokopaju titule, a zanimljivo je da su prethodnu osvojili pre tačno 20 sezona. Svakako, kvalitet je na strani Rimljana.

Inter ne blista, a nema ni previše motiva jer je „zakucan“ među prva četiri. Ne može ni do trofeja, a ni da izvisi za mesto u Ligi šampiona. Torino nije obezbedio opstanak, tako da ne sme da se opušta. Zanimljivo je da su „Bikovi“ tresli mrežu protivnika na sedam mečeva zaredom, pa ako ništa drugo isto bi mogli da ponove i na gostovanju u Milanu.

NAŠI PREDLOZI

LACIO – SASUOLO 1

Breša – Roma X2

JUVENTUS – ATALANTA 1

Đenova – SPAL GG

Kaljari – Leće 1

Fiorentina – Verona 1

Parma – Bolonja 1X

Udineze – Sampdorija X

Napoli – Milan GG

INTER – TORINO GG