NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

POTREBNI OPERATERI I INŽENJERI: Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

15. 05. 2024. u 12:06

PRVI ovogodišnji i ukupno 26. po redu Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu, održan je u sportskoj dvorani Zvonimir Vujin, u organizacijaji Filijale za zapošljavanje Zrenjanin.

ПОТРЕБНИ ОПЕРАТЕРИ И ИНЖЕЊЕРИ: Сајам запошљавања у Зрењанину

 B.Grujić

   - Za učešće na sajmu prijavilo se 25 poslodavaca sa potražnjom za oko 500, tj. 454 različitih profila od prvog do sedmog stepena stručne spreme - istakao je Goran Tomović, diretor filijale Službe nacionalnog zapošljavanja u Zrenjaninu.
   Inače kompanije koje su se u ulozi poslodavaca pojavile na sajmu, najviše traže operatere u proizvodnji, vozače, tehničare, viljškariste, inženjere, profesionalne vojnike, diplomirane hemičare.
   Kako je naglasio Goran Tomović, na području srednjeg Banata, u pet opština, na evidenciji filijale za zapošljavanje u Zrenjaninu je ukupno 9.390 lica, a najviše ih je u Zrenjaninu, 4.660 osoba, a u odnosu na stanje na evidenciji na početku godine, u Srednjobanatskom okrugu je oko 260 nazaposlenih manje.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet