TK CRVENA ZVEZDA: Viktor Troicki na otvaranju besplatne škole tenisa

Filip Milošević

25. 04. 2024. u 16:22

Teniski klub Crvena zvezda saopštio je danas da i ove godine organizuje besplatnu prolećnu školu tenisa za decu od pet do devet godina, koja će trajati od 27. aprila do 26. maja.

ТК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Виктор Троицки на отварању бесплатне школе тениса

Foto: TK Crvena zvezda

U saopštenju se navodi da će javni čas biti organizovan 27. aprila od 11 časova na terenima TK Crvena zvezda uz prisustvo nekadašnjeg srpskog tenisera Viktora Troickog.

- Kao klub koji je po uspesima svojih takmičara decenijama na vrhu srpskog tenisa posebno smo posvećeni razvoju najmlađih koji su ponos kluba. Asovi poput Viktora Troickog, Slobodana Živojinovića, Jelene Janković i Nenada Zimonjića proslavili su ne samo TK Crvena tvezda već i Srbiju širom sveta - rekao je direktor TK Crvena zvezda Slobodan Vojinović.

- Pozivamo decu i roditelje da mesec dana uživaju i probaju tenis kao sport i da se zabavljaju sa novim drugarima i našim iskusnim stručnjacima. Sve što je potrebno je dobro raspoloženje i osnovna sportska oprema, a sve ostalo je na nama - dodao je Vojinović.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona