ZVEREV U OSMINI FINALA MAJAMIJA: Nemac ekspresno savladao Amerikanca

Novosti online

26. 03. 2024. u 11:45

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u osminu finala mastersa u Majamiju, pošto je sa 7:6, 6:3 savladao Amerikanca Kristofera Jubenksa.

ЗВЕРЕВ У ОСМИНИ ФИНАЛА МАЈАМИЈА: Немац експресно савладао Американца

Foto: Profimedia

Peti teniser sveta je nakon sat i 20 minuta savladao Jubenksa i tako se po četvrti put u karijeri plasirao među 16 najboljih igrača u Majamiju.

U prvom setu pao je po jedan brejk, a u taj-brejku posle 4:4, Nemac je vezao tri poena i tako stekao prednost. 

Teniseru iz Hamburga je u drugom gemu drugog seta dovoljan bio jedan brejk da uspešno završi posao i prođe u sledeću fazu takmičenja na Floridi. 

U četvrtfinalu će 25-godišnji teniser igrati protiv Rusa Karena Hačanova.

Sa druge strane, Hačanov je posle duge i iscrpne borbe od dva sata i 39 minuta, savladao Argentinca Fransiska Serundola sa 6:1, 5:7, 7:6. 

Osim njih, večeras se u četvrtfinale Majamija plasirao i Mađar Fabijan Marošan. koji je bio bolji od Alekseja Popirina iz Australije 7:5, 6:3. 

BONUS VIDEO POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila