"DA JE TO URADIO ĐOKOVIĆ - DISKVALIFIKOVALI BI GA": Navijači reaguju na neverovatan događaj sa Vimbldona

Novosti online

08. 07. 2023. u 22:16

NEVEROVATNE stvari dešavaju se na Vimbldonu, a navijači su kod pojedinih događaja počeli da povlače paralelu sa nepravdom koju je doživeo Novak Đoković.

ДА ЈЕ ТО УРАДИО ЂОКОВИЋ - ДИСКВАЛИФИКОВАЛИ БИ ГА: Навијачи реагују на невероватан догађај са Вимблдона

TANJUG/AP

"Novosti" su već pisale o neverovatnim gafovima na Vimbldonu, a najčudniji je bio na meču Viktorije Azarenke i Darje Kasatkine.

Dvostruka grend slem šampionka prvi put se plasirala u četvrto kolo Vimbldona još od 2017. godine. U jednom poenu pogodila je navijača lopticom u glavu, što ne bi bilo ništa posebno da nesrećni gledalac nije bio na tribinama - susednog terena!

Jedan od ljubitelja tenisa odmah se prisetio Ju-Es Opena 2020. godine kada je Novak Đoković diskvalifikovan nakon što je pogodio sudiju lopticom u glavu.

- Đoković bi bio izbačen sa turnira zbog ovoga, napisao je taj navija na Tviteru.

Podsetimo, Novak Đoković je igrao u četvrtom kolu sa Pablom Karenjom Bustom. Incident se odigrao tokom prvog seta - nehotice je Nole pogodio linijskog sudiju u vrat i odmah bio diskvalifikovan. Iako se izvinio. I iako namere da nekog pogodi - nije bilo.

Ruku na srce, i Azarenka se izvinila navijaču. Ona je snimk podelila na Instagram storiju, uz kratku poruku "izvini", ali - nije ispaštala.

Nije je trebalo da ispašta, jer je samo smečovala lopticu, osvojivši poen. Nije trebalo da ispašta ni Noovak na način na koji je ispaštao u Njujorku, a ta nepravda još uvek boli istinske ljubitelje "belog sporta".

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (5)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)