NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

VEŠTINE NA MREŽI: U Kraljevu održano prvo turnirsko takmičenje u badmintonu

G. ĆIROVIĆ

20. 05. 2024. u 12:00

Završni turnir badminton „Lige prijateljstva“ u organizaciji Badminton udruženja „Kraljevo“ i uz podršku ovdašnjeg Sportskog saveza, održan je minulog vikenda u sportskoj sali Osnovne škole „Jovan Cvijić“ u Sirči nadomak grada na Ibru.

ВЕШТИНЕ НА МРЕЖИ: У Краљеву одржано прво турнирско такмичење у бадминтону

G.Šljivić

Ovaj turnir, prvi ove vrste u organizaciji Kraljevčana, osim domaćeg okupio je još sedam klubova iz gradova širom Srbije sa ukupno 50 takmičara koji su prikazali zavidan nivo veštine ovog sporta na mreži.

G.Šljivić

 

- Iako je rezultat bio u drugom planu, važno je reći da je prvo mesto osvojila ekipa Beograd 2, drugo Beograd 1, dok je treće mesto pripalo klubu „Rejvens“ iz Kragujevca. Svi učesnici nose lepe uspomene iz našeg grada, lepo smo se družili, mečevi su bili interesantni i što je najbitnije uspešno smo promovisali ovaj kod nas još sport u razvoju – kaže Vladimir Savić iz BU „Kraljevo.

G.Šljivić

 

U gradu na Ibru badminton se organizovano i aktivno igra od 2011. godine, dok je Udruženje osnovano 2021. na inicijativu Badminton saveza Srbije kako bi klub ušao u zvanične takmičarske procese. Trenutno BU Kraljevo ima 18 stalnih članova koji se takmiče u veteranskoj konkurenciji, a cilj i želja ovih istinskih entuzijasta mladog sportskog kolektiva je da privuku nove takmičare i takmičarke u svim uzrasnim kategorijama.

G.Šljivić

 

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO FRANCUSKE PENZIONERE: Evo šta je Novak uradio posle meča koji je završio u tri ujutru (VIDEO)