"NEMA OPUŠTANJA" Jakšić oprezan pred Šabac

Novosti online

07. 05. 2024. u 18:52

Vaterpolista Novog Beograda Nikola Jakšić rekao je pred revanš meč protiv Šapca u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije da se radi o neugodnoj ekipi i da nikako ne sme biti opuštanja.

НЕМА ОПУШТАЊА Јакшић опрезан пред Шабац

FOTO: AP

Novobeograđani u sredu od 20 časova gostuju Šapcu u revanš meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

Ekipa Novog Beograda je u prvom duelu slavila sa 14:6 i samo jedan trijumf je deli od plasmana u finale.

 - Bez obzira na rezultat iz prve utakmice, duel protiv Šapčana zahtevaće maksimalan pristup i punu koncetraciju ukoliko želimo pobedu. Šabac je vrlo neugodna ekipa i zato nikako ne smemo da se opustimo nijednog trenutka - rekao je prvotimac Novog Beograd Jakšić na konferenciji za medije.

Dodao je da su sve utakmice igrane u Šapcu bile neizvesne.

  - Kvalitet je sigurno na našoj strani, ali to ćemo uz ozbiljan pristup morati da dokažemo i u bazenu. Verujem u tim, verujem u mukotrpan minuli rad i trud koji smo uložili čitave sezone i nadam se da će nam se sve to isplatiti i da ćemo još jednom dobrom igrom i pobedom obezbediti plasman u još jedno finale ove sezone - zaključio je Jakšić.

U drugom revanš meču polufinala Radnički u Kragujevcu takođe u sredu od 18.45 dočekuje Crvenu zvezdu, koja je u prvoj utakmici trijumfovala rezultatom 12:7.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije