KARATE SPEKTAKL U BEOGRADU: Tri olimpijska i tri svetska šampiona na jednom mestu!

Novosti online

27. 03. 2024. u 17:05

U Beogradu će se u nedelju 31. marta 2024. godine u Sportskom centru Banjica održati prvi „Karate Masterklas“. Događaj je namenjen mladim karatistima, takmičarima, sportistima, trenerima, roditeljima, kao i svim ostalim ljubiteljima ovog sporta i obuhvata treninge i predavanja.

КАРАТЕ СПЕКТАКЛ У БЕОГРАДУ: Три олимпијска и три светска шампиона на једном месту!

FOTO: Promo

Treninzi su namenjeni deci koja će imati priliku da treniraju sa Slobodanom Bitevićem i Jovanom Preković. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa najuspešnijim karatistima i da uz pomoć njih uvežbaju i unaprede svoje veštine i tehnike.

Slobodan Bitević je prvak sveta i Evrope, kao i najtrofejniji karatista Srbije svih vremena.


Jovana Preković je olimpijska šampionka, prvakinja sveta i Evrope, kao i najtrofejnija karatistkinja Srbije svih vremena.


Drugi deo ovog događaja čine predavanja svima poznate legende sprskog i svetskog sporta i olimpijskog šampiona u odbojci, Vanje Grbića, na temu: Zdravo odrastanje dece uz sport, kao i Tijane Ćirković, sportskog psihologa i psihoterapeuta, na temu: Put uspeha. Podeliće sa sobom svoje dosadašnje bogato iskustvo i pričaće o motivaciji, iskustvu, fizičkoj i psihičkoj spretnosti i spremnosti, disciplini, kao i o značaju i svemu drugome što sport sa sobom nosi.

FOTO: Promo


Zbog ogromnog interesovanja za ovaj sportski spektakl sva mesta su već popunjena. Treninzi se održavaju u dva termina: 9:00-10:30 i 16:00-18:00 časova, dok su predavanja u periodu 12:00-14:00 časova.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima