NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

BRUSE FORMU ZA SP: Rukometašice od danas do nedelje igraju na turniru u španskom Santanderu

Novosti online

24. 11. 2023. u 13:37

RUKOMETAŠICE formu za SP, od 29. novembra do 17. decembra u Norveškoj, Danskoj i Švedskoj, bruse na turniru u španskom Santanderu. Izabranice Uroša Bregara danas (16.30) igraju sa Argentinom, sutra (14.30) se sastaju sa Japanom, a u nedelju (13.00) sa Španijom.

БРУСЕ ФОРМУ ЗА СП: Рукометашице од данас до недеље играју на турниру у шпанском Сантандеру

FOTO: Rukometni savez Srbije

Srpkinje u Španiji ostaju do 30. novembra, kada se sele u Herning, gde 1. decembra protiv domaće Danske startuju na planetarnom skupu. U grupi ih očekuju i dueli sa Rumunijom (3. decembar) i Čileom (5.decembar). Cilj je plasman u drugu fazu.

- Mi smo izmenjena ali talentovana ekipa. Pred nama su teške utakmice, ali ja sam sigurna da ćemo se boriti i ući u svaki meč sa elanom i velikom željom za pobedom. Za mene je ovo iskustvo posebno jer se igra u Danskoj gde sam odrasla i napravila prve korake u rukometu. Igrala sam njihovu prvu ligu, poznajem dosta danskih reprezentativki. Daleko smo od pozicije nekog favorita, ali ćemo sigurno dati sve od sebe da postignemo najbolji mogući rezultat - ističe za sajt RSS pivot Edita Nuković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet