U PARAĆINU SE PONOVO IGRA ŠAH: Počela Prva ženska liga centralne Srbije (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

03. 11. 2023. u 18:58

U ORGANIZACIJI Šahovskog saveza centralne Srbije i Omladinskog šahovskog kluba „Paraćin“, u gradu na Crnici danas su počeli mečevi Prve ženske lige centralne Srbije za 2023. godinu.

У ПАРАЋИНУ СЕ ПОНОВО ИГРА ШАХ: Почела Прва женска лига централне Србије (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Na poznatoj adresi kompleksa „Prestiž“ figure su već prvog dana ukrstile šahistkinje iz šest srpskih klubova: Radnički Ćuprija, Slanuša Užice, Ekonomist Niš, SŠU Velika rokada Kragujevac, te šahistkinje iz dva paraćinska kluba, ŠK Paraćin i OŠK Paraćin.

Pre početka takmičenja igračima i gostima u ime organizatora obratio se Saša Jevtić, predsednik Skupštine ŠS centralne Srbije, a oficijelnom delu prisustvovali su još potpredsednik i sekretar ŠSCS, Dragan Dinić i Milivoje Milivojević.

Glavni sudija turnira je međunarodni sudija Igor Lukić.

Ovo takmičenje predstavlja drugi rang takmičenja u ženskom šahu po klasifikaciji Šahovskog saveza Srbije i pobednik Lige će se naredne godine takmičiti u elitnom društvu dvanaest najboljih klubova u Srbiji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila