"NEISTINE! NAUČNA FANTASTIKA!" Treće saopštenje crveno-belih u danu tuče Naneli - Lazarević pred derbi Partizan - Zvezda!

Novosti online

19. 05. 2024. u 18:30

PRED treću utakmice finala ABA lige došlo je do tuče u Beogradskoj areni. U njoj su učestvovali košarkaš Partizana Džejms Naneli i Crvene zvezde Stefan Lazarević, a tim povodom su se, čak treći put u danu, oglasili iz crveno-belog tabora.

НЕИСТИНЕ! НАУЧНА ФАНТАСТИКА! Треће саопштење црвено-белих у дану туче Нанели - Лазаревић пред дерби Партизан - Звезда!

Youtube / KK Crvena zvezda

Nemila situacija desila se između prepodnevnih treninga "večitih", na dan trećeg meča finala.

Podsetimo, najpre se oglasila Crvena zvezda, saopštivši da je Naneli, igrač Partizana, nasrnuo i teško povredio njenog košarkaša Lazarevića, potom se pojavio prvi snimak iz Arene, na kome se Naneli i Lazarević vide u klinču, a nedugo zatim i drugi snimak, na kome se vidi kako je, koji trenutak pred izbijanje tuče, izgledao susret pomenute dvojice igrača u hodniku (VIDEO).

A onda, posle novog saopštenja Zvezde, koja je objavila snimke sa nekoliko kamera (VIDEO), oglasio se i Partizan, i to tvrdeći da je minut snimka neko obrisao, te da su iz Zvezde predlagali da se sve zaboravi i snimci obrišu.

Dva sata pred derbi, po treći put u danu Zvezda se oglasala i to na sledeći način:

Prvi susret Nanelija i Lazarevića u hodniku / x / zvezdamijesve_

"Ponovo neistine i autoprojekcija!

"KK Crvena zvezda primoran je ponovo da se oglasi, jer su saopštenja ispostavlja se, jedini način da sprečavamo neistine kojih je sve više, i otkrivamo javnosti šta se zapravo događa.

Novi spin i saopštenje u kome se navodi da je „neko isekao minut snimka“ i to pošto je prvotimac našeg kluba Stefan Lazarević već dao izjavu policiji i nadležnim organima već spada u domen naučne fantastike.

KK Crvena zvezda nije već više od mesec dana korisnik usluga Beogradske Arene od utakmice četvrtfinala plej ofa ABA lige sa Studentskim Centrom.

Prvi put smo se našli u Areni posle mesec dana u nedelju,  i nemamo nikakvih mogućnosti da tehnički obrađujemo bilo kakve snimke nadzornih kamera iz ove dvorane, kao što nečija mašta umišlja! Ako minut snimka nedostaje to treba da obrazloži rukovodstvo Arene i njihovo tehničko osoblje, jer je KK Crvena zvezda objavio kompletan snimak do koga je došao u posed, a ne „isečenu“ verziju i komad po sistemu „kako nama odgovora“!

Ono što je činjenica je da je igrač KK Crvena zvezda Stefan Lazarević zadobio dva udarca i povrede zbog kojih ne može da igra košarku.

Sportski direktor KK Crvena zvezda Milan Dozet takođe se našao na meti neistina u istom saopštenju, iako nije bio fizički prisutan kada se incident dogodio (nalazio se na sastanku u trenerskoj kancelariji sa prvim trenerom Janisom Sferopulosom), već se nakon njega u civlizovanom  razgovoru sa prvim trenerom KK Partizan koji takođe nije prisustvovao incidentu, složio da tenzije moraju pod hitno da se spuste.

Sve ostalo spada u domen grubih neistina u kojima neko umišlja, valjda po modelu autoprojekcije da ovakav incident može da se zataška i to uz veliki broj svedoka i snimke kamera? Jedina nepobitna činjenica je da KK Crvena zvezda nema svog igrača u trećoj utakmici na raspolaganju zbog povreda koje je zadobio, kao ni da sportski direktor kluba po svojoj poziciji ne može samostalno da donosi ovako krupne odluke poput zataškavanja ovako velikog incidenta!", navodi se u saopštenju crveno-belih.

---

Podsetimo, treća utakmica finala ABA lige zakazana ze ovu nedelju, od 20.30 i možete je uživo pratiti uz prenos na portalu "Novosti".

Zvezda vodi sa 2:0 i u slučaju pobede preuzeće ABA titulu od Partizana, a u suprotnom, igraće se četvrta utakmica, u utorak, takođe u crno-belom ambijentu u Areni.

BONUS VIDEO: NOVI LjUBIMAC "DELIJA": Ovom igraču Zvezde su navijači skandirali pred drugi meč finala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)