NEMA OPUŠTANJA: "Peta utakmica će biti najteža u našim životima" (VIDEO)

Novosti online

13. 05. 2024. u 07:56

Posle novog trijumfa u gostima, sada sa rezultatom 115:107, Nagetsi su izjednačili u seriji na 2-2.

НЕМА ОПУШТАЊА: Пета утакмица ће бити најтежа у нашим животима (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Centar Denver nagetsa Nikola Jokić kaže da je igra njegovog tima sa više kontakta jedan od osnovnih razloga dve pobede u Minesoti.

- Igramo malo pametnije. Mislim da nemamo toliko izgubljenih lopti, ne dajemo im mogućnost da trče i da daju lake poene, odbrana nam je veoma dobro. To je to, verovatno - rekao je Jokić.

Nikola Jokić je imao i reči hvale za svoj tim.

- Mislim da smo vodili sve vreme, od prve četvrtine. Kontrolisali smo utakmicu, bio je važan period krajem druge četvrtine, 8:0 za 25 sekundi, došli smo od +7 do +15, tada smo preuzeli kontrolu. Lakše je igrati kada vodiš. Priveli smo kraju, peta je u Denveru, pokušaćemo da odbranimo domaći teren - rekao je Jokić.

Na pitanje da li je sada pravi momenat na strani Nagetsa, srpski košarkaš odgovara:

- I da i ne, znamo da još ništa nismo uradili. Znamo da će peta utakmica biti najteža utakmica u našim životima, tako ćemo se i spremiti. Čak i pre početka serije, mislio sam da će biti interesantna serija. U prve dve utakmice su nas ubrzali, nismo igrali svoju igru, a sada smo povratili svoj ritam - rekao je Jokić.

Peta utakmica serije igra se u sredu ujutru, od 4.30 časova, u Denveru, a predstavnici lige će pre meča Nikoli Jokiću uručiti MVP nagradu, treću u poslednje četiri godine.

BONUS VIDEO Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice