"OSEĆAO SAM NJEGOVO PRISUSTVO": MVP Lige šampiona emotivno o Milojeviću

Novosti online

29. 04. 2024. u 21:54

Košarkaš Unikahe Kendrik Peri proglašen je za MVP-a finalnog turnira Lige šampiona održanog u Beogradu, a potom je spomenuo i svog bivšeg trenera Dejana Milojevića koji je preminuo u januaru ove godine.

ОСЕЋАО САМ ЊЕГОВО ПРИСУСТВО: МВП Лиге шампиона емотивно о Милојевићу

KK Mega

On je rekao da mu je drago zbog priznanja ali da je zahvalan pre svega timu.

– To što sam MVP biće naslov u novinama, ali nisam samo ja bitan. Svi ovi ljudi su mi dozvolili da budem svoj i kada sam se mučio. Ova nagrada je deo njih, kao što je deo mene - rekao je Peri.

On je nastupao za Megu u sezoni 2019/2020 i iz tog perioda nosi najlepše uspomene na Beograd, ali na nedavno preminulog trenra Dejana Milojevića.

– Naravno da imam mnogo lepih uspomena na Beograd, iako sam kratko živeo ovde. Ali, sada postajem emotivan, jer sam sve vreme mislio na trenera Dejana Milojevića, za koga sam igrao, a koji je rano preminuo. Osećam da je ovo veće od mene. Osećao sam i njegovo prisustvo ovde u Areni… Sve je ovo veće od mene… - rekao je Peri.

Podsetimo, Dejan Milojević je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara.

BONUS VIDEO: Krenula povorka ka Novom bežanijskom groblju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu