LEJKERSI SU POKRADENI! NBA liga priznala grešku, Nikola Jokić posvađao celu Ameriku

Novosti online

24. 04. 2024. u 08:33

Za košarkaše Denvera je najvažnije da nakon dva meča u prvoj rundi plej-of serije sa Los Anđeles lejkersima vode sa 2-0 i da sa tim rezultatom odlaze na gostovanje u "Grad anđela".

ЛЕЈКЕРСИ СУ ПОКРАДЕНИ! НБА лига признала грешку, Никола Јокић посвађао целу Америку

FOTO: Tanjug/AP

Nije tim iz Kolorada dotakla buka koju su igrači Lejkersa podigli i nastavili i nakon drugog meča, zbog navodne sudijske greške. Denver je slavio košem Džamala Marija na 12 sekundi do kraja, a prvi je Lebron Džejms bio nezadovoljan finišom utakmice.

Na kraju je i NBA liga procenila da su sudije napravile grešku.

Lebron je poludeo kada je tražio faul nad Dianđelom Raselom, psovao je čak i arbitre, a u izveštaju o poslednja dva minuta navodi se da sudije nisu napravile grešku.

Ipak, dodatnom analizom je utvrđena greška kojom su Lejkersi izgubili priliku za još jedan napad, doduše, u potpuno drugoj situaciji kada Nikoli Jokiću nije suđeno tri sekunde u reketu u defanzivi.

Tražio je Lebron faul i nakon sopstvenog prodora u završnici, ali se to nije desilo.

Lejkersi su ispustili čak i +20 protiv Nagetsa i sada se nalaze u mnogo težoj situaciji, ali se serija preselila u Los Anđeles, a prvi meč je na programu u noći između četvrtka i petka od 4.00.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!