SRPSKA POSLA: Dušan Vlahović doneo trofej Juventusu! (VIDEO)

Novosti online

15. 05. 2024. u 23:02

Dušan Vlahović je rešio finale Kupa Italije u fudbalu!

СРПСКА ПОСЛА: Душан Влаховић донео трофеј Јувентусу! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Atalanta i Juventus su se sastali u Rimu kako bi odlučuli kome će pripasti pehar najmasovnijeg fudbalskog takmičenja na Apeninima, a taj meč obeležio je srpski reprezentativac.

Igrao se četvrti minut utakmice na rimskom "Olimpiku" kada se član "orlova" izvrsno "otvorio" po desnoj strani. Tu ga je i proigrao Kambiaso, a onda je Dušan Vlahović izdržao "na leđima" Hieana i matirao Karneskija za 0:1 (VIDEO).

Ispostavilo se da je to jedini pogodak u finalu, iako je šansi bilo na obe strane terena i iako je Srbin još jednom dao gol.

Taj, drugi, u 73. minutu je poništen jer je nadlkatica našeg reprezentativca bila u ofsajdu, kako je to utvrdio VAR.

U samom finišu, oba tima su pogađala okvir gola, Atalantin Lukman je uzdrmao stativu, na drugoj strani Mireti prečku, a kako su mreže mirovale, pehar je pripao "staroj dami". Kakva-takva uteha, ali, svakako - i polazna tačka za novu sezonu, posle ove u kojoj se prvenstvo završilo na trećem mestu, sa čak 24 boda manje od šampiona, Intera (i pet manje od drugoplasiranog Milana).

Ako je verovati italijanskim medijima, Masimilijano Alegri od ovog leta više neće trenirati Juve (finale je završio prerano, isključen je zbog besa u 95. minutu) ...

... i, ujedno, ako je verovati istim tim medijima, jedan "novi Juventus" uprava kluba će graditi - oko "super Srbina", strelca gola za pehar u Kupu.

Imajući u vidu da su tako nastavljene majstorije koje je Dušan Vlahović i te kako izvodio ove sezone, nema sumnje da je nova zapažena partija ohrabrenje kako za navijače torinske "stare dame" pred novu sezonu, tako i za pristalice fudbalske reprezentacije Srbije koja se ovog leta, posle 24 godine čekanja, vraća na Evropsko prvenstvo.

Pratite i ono što Dušan Vlahović radi, i ostali "orlovi", na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima