SPREMNI ZA DERBI: Stanić: "Imaju kvalitet, ali..."

Novosti online

11. 05. 2024. u 14:49

Trener fudbalera Čukaričkog Goran Stanić rekao je pred meč protiv TSC-a da Topolčani imaju kvalitetne pojedince na svim pozicijama, ali je istakao da je njegova ekipa spremna da odgovori na to.

СПРЕМНИ ЗА ДЕРБИ: Станић: Имају квалитет, али...

FOTO: FK Čukarički

Dodao je da ih očekuje težak meč.

 - Još jedan težak zadatak za našu ekipu. Igramo protiv tima koji je nekoliko godina unazad u vrhu srpskog fudbala, protiv tima koji ima kontinuitet i kvalitet, a ujedno je sa klupe sjajno vođen od strane Žarka Lazetića. TSC ima kvalitetne pojedince na svim pozicijama, ali smo spremni da odgovorimo, ima i Čukarički svojih kvaliteta. Oni se bore za drugo mesto, što dovoljno govori o tome u kakvoj su formi, nama su opet bodovi potrebni zbog plasmana u Evropu. Svakako, biće to vrlo zanimljiva utakmica - rekao je Stanić, a prenosi klupski sajt.

Stanić smatra da je najveća vrednost TSC-a to što su sjajan tim, sjajna grupa igrača.

 - Isto to mislim i za moje momke, koji igraju sve bolje kako se sezona bliži kraju. Svaki segment meča mogao bi da bude od velikog značaja, ali svakako moramo da budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta. Za nas bi bilo od velikog značaja da ponovimo pristup igri kao što je to bilo u Novom Sadu, ali i da ispravimo greške koje smo pravili u poslednjih 20-ak minuta meča. A takve greške ekipa kao što je TSC zna da kažnjava - dodao je Stanić.

Pre nešto više od mesec dana ova dva tima su igrala upravo u Bačkoj Topoli, a pobednika nije bilo (0:0).

 - Baš sam posle meča u Novom Sadu govorio o tome da su utakmice u plej-ofu odlične, ali i prilično efikasne, sa mnogo više golova nego što je to bio slučaj u prvom delu šampionata. Teško je predvideti kako će se situacija razvijati u našem poslednjem meču u sezoni, za nas je najbitnije da za svaku situaciju imamo spreman odgovor - zaključio je Stanić.

Čukarički u nedelju od 14 i 30 gostuje u Bačkoj Topoli u meču 5. kola plej-ofa Superlige Srbije. Popularni "brđani" u meč ulaze posle serije od tri pobede, ali je Stanić svestan da ekipu sad čeka veliki izazov.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice