MILOJEVIĆ VEĆ ZABORAVIO TITULU: "Imam još mnogo stvari koje me zanimaju..."

Novosti online

07. 05. 2024. u 16:39

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da njegov tim očekuje težak meč protiv Mladosti i pozvao je navijače "crveno-belih" da dođu u velikom broju na duel sa timom iz Lučana.

МИЛОЈЕВИЋ ВЕЋ ЗАБОРАВИО ТИТУЛУ:  Имам још много ствари које ме занимају...

FOTO: FK Crvena zvezda

Milojević je na početku pohvalio ekipu iz Lučana.

 - Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju spoj izuzetnih igrača, koji su dosta iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Mislim da su jaki kao kolektiv. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali - rekao je Milojević, prenosi zvanični sajt kluba.

Dodao je i da su svi igrači spremni za ovaj duel.

 - Svi igrači su spremni. Nemamo kadrovskih problema, videćemo još danas. Imali smo par dana odmora. Mislim da će svi biti spremni, pitanje je samo za koji sastav ćemo se opredeliti - dodao je trener Zvezde.

Milojević je potom poslao poruku svim navijačima "crveno-belih".

  - Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako bi trebalo da razmišljamo, fokusirani smo. Uvek je lepo videti ispunjene tribine i da su tu naši navijači, koji nam daju vetar u leđa - istakao je Milojević.

On je istakao da se njegova ekipa neće opustiti do kraja sezone iako je obezbedila 35. titulu u istoriji kluba.

 - Kada smo matematički obezbedili titulu i ostvarili cilj, na utakmici protiv TSC, to veče smo se radovali, a zatim i malo odmorili, to je već iza nas. U ovom trenutku imamo nove ciljeve, to sam rekao i igračima. Nema opuštanja, idemo dalje da radimo. Ima puno stvari koje me interesuju, napredak i razvoj ekipe, kao i igrača pojedinačno. Motivisani smo - zaključio je Milojević.

Crvena zvezda je prošle nedelje obezbedila sedmu uzastopnu titulu u SLS. "Crveno-beli" se nalaze na prvom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 84 bodova, dok je Mladost sedma sa 43.

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće sutra od 18.30 časova u Lučanima ekipi Mladosti u 34. kolu Superlige Srbije, odnosno u četvrtom kolu plej-ofa.

BONUS VIDEO: GOL ZA GOLOM NA DERBIJU: Olajinka primio loptu na grudi, pa poslao projektil u mrežu Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)