NIKO NE ŽELI U BAJERN: Nemačkog velikana odbio i slavni Francuz

Filip Milošević

06. 05. 2024. u 12:20

Francuski fudbalski trener Zinedin Zidan izjavio je da neće preuzeti Bajern na kraju sezone, prenosi Skaj Nemačka.

НИКО НЕ ЖЕЛИ У БАЈЕРН: Немачког великана одбио и славни Француз

FOTO: EPA

Trener Bajerna Tomas Tuhel je u februaru ove godine sa čelnicima kluba iz Minhena dogovorio raskid ugovora na kraju sezone. Nemački trener je sa klubom iz Minhena imao ugovor do juna 2025. godine, ali su dve strane zbog loših rezultata Bajerna dogovorile prevremeni prekid saradnje.

Rukovodstvo Bajerna već mesecima traži novog trenera, a klub iz Minhena su odbili Ćabi Alonso, Julijan Nagelsman i Ralf Rangnik.

Zidan je sinoć prisustvovao trci za Veliku nagradu Majamija u šampionatu F1. On je na pitanje novinara da li će biti trener Bajerna, odgovorio: "Ne, ali ću gledati utakmicu sa Realom".

Fudbaleri Reala i Bajerna igraće u sredu u Madridu revanš polufinala Lige šampiona. U prvoj utakmici, odigranoj prošle nedelje u Minhenu, bilo je nerešeno - 2:2.

- Nadam se da će Real da pobedi, ali to će da bude težak i komplikovan meč - rekao je Zidan, koji je trenirao Real od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)