MILAN RODIĆ POSTAO REKORDER ZVEZDE: Ovo mi je najveće dostignuće u karijeri

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 05. 2024. u 17:54

CRVENA zvezda osvojila 35. titulu u klupskoj istoriji, a rekorder sa najviše trofeja namenjenih prvaku države je postao levi bek crveno-belih Milan Rodić.

МИЛАН РОДИЋ ПОСТАО РЕКОРДЕР ЗВЕЗДЕ: Ово ми је највеће достигнуће у каријери

FOTO: FK Crvena zvezda

Ovaj 33-godišnjak je sedmi put postao šampion sa klubom sa stadiona "Rajko Mitić" i zbog toga nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

- Mislim da mi je ovo i najveće dostignuće u karijeri, kada se uzme u obzir kakve su sve legende nosile Zvezdin dres. Drago mi je što sam postao igrač sa najviše osvojenih titula, i to u klubu za koji ceo život navijam i za koji sam maštao da zaigram. Naravno, timski uspeh je uvek ispred pojedinačnog, tako da me najviše raduje činjenica da smo osvojili sedmu titulu u nizu. Verujem da ćemo uspeti da osvojimo i Kup Srbije, jer nam je cilj i četvrta dupla kruna u nizu. Očekuje nas i proslava titule, nestrpljiv sam. Mislim da ću u ovoj proslavi titule uživati više nego u bilo kojoj ranije - rekao je Rodić.

Rodić je do sada ukupno osvojio 10 trofeja u Zvezdi. Pored sedam prvenstvenih titula ima i tri Kupa. On je za crveno-bele odigrao 314 utakmica.

Podsetimo, finale najmasovnijeg takmičenja je na programu 21. maja u Loznici. Branilac pehara igraće protiv Vojvodine.

BONUS VIDEO: ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA NA "MARAKANI": Gol kojim je Zvezda povela u Kup derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)