SKANDAL: Navijači napali Aleksandra Mitrovića, on se okrenuo i tražio još (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

02. 05. 2024. u 13:20

NAPADAČ fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović pokazao je da se ne plaši nikoga na terenu, a sada i da neće ustuknuti pred ispadima navijača.

СКАНДАЛ: Навијачи напали Александра Митровића, он се окренуо и тражио још (ВИДЕО)

FOTO:Printscreen/Iks/SerbFootyScout

Pokazao je svima u Saudijskoj Arabiji da ništa ne može da ga uzdrma kada je tokom meča u Kupu ušao u verbalni obračun sa navijačima.

U jednom momentu je sa saigračima proslavljao gol Abdulhamida u 81. minutu. On je seo na stolicu, ostali igrači su ga opkolili i slavili su pogodak.

Nije se to dopalo domaćoj publici, pa su tako u jednom momentu počele da lete razne stvari u njihovom pravcu. Uglavnom su to bile čaše i flašice sa vodom.

Većina igrača se pomerila kako ne bi bili na putu nekog od projektila dok je Mitrović hrabro stajao, raširenih ruku. Jednu čašu je uhvatio, a od navijača tražio još.

Ubrzo se srpski reprezentativac okrenuo i vratio se na teren. Zajedno sa Al-Hilalom je potom slavio veliki uspeh, pobedu i plasman u finale Kupa.


Tamo će igrati protiv Kristijana Ronalda i Al-Nasra i taj okršaj zakazan je za 31. maj u Džedi, na stadionu koji ima kapacitet od preko 62.000. Tamo će biti bez Sergeja Milinkovića-Savića, osim ako žalba kluba zbog crvenog kartona ne urodi plodom, mada su za to male šanse.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao