FK CRVENA ZVEZDA: Prodaja ulaznica za meč sa Vojvodinom i na ''Marakani''

Filip Milošević

25. 04. 2024. u 16:37

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju od 17 časova i 30 minuta očekuje derbi protiv Vojvodine u Novom Sadu.

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Продаја улазница за меч са Војводином и на Маракани

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

- Crvena zvezda nastavlja pohod na sedmu uzastopnu titulu, a novi izazov nas očekuje već u nedelju od 17 časova i 30 minuta kada ćemo gostovati Vojvodini. Karte za utakmicu su od petka u prodaji i na Marakani.

Cena ulaznice za južnu tribinu je 1000 dinara, a do nje možete da dođete na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” u petak od 10 do 17 časova, a zatim i u subotu od 11 do 16 sati.

Biće to još jedna prilika da pružimo podršku izabranicima Vladana Milojevića koji su u prethodnih sedam dana uspeli da pobede u dva večita derbija i pokažu da je pohod na četvrtu uzastopnu duplu krunu vrlo realan. Interesantno je da ćemo baš protiv Vojvodine igrati i u finalu Kupa Srbije – 23. maja – stoji u saopštenju FK Crvena zvezda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)