NATHO STRAŠNO LJUT: Evo šta je rekao o derbiju

Novosti online

15. 04. 2024. u 11:17

Vezni fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je posle poraza od Čukaričkog (2:3) u 30. kolu Superlige Srbije da on i njegovi saigrači nisu srećni jer ne vole da gube, ali i istakao da će učiniti sve da pobede u "večitom derbiju" koji se igra u subotu na stadionu Crvene zvezde.

НАТХО СТРАШНО ЉУТ: Ево шта је рекао о дербију

M. Vukadinović

Istakao je izraelski reprezentativac da je jako ljut zbog poraza.

 - Nismo srećni jer ne volimo da gubimo. Za nepuna dva minuta smo postigli dva pogotka i vratili se, međutim, primili smo gol u poslednjim sekundama. Iz ovog poraza moramo mnogo pouka da izvučemo! Imamo nedelju dana da se pripremimo za derbi. Derbi je derbi i tu važe drugačija pravila. Moramo da se pripremimo, da damo sve od sebe i dobijemo tu utakmicu - rekao je Natho, a prenosi sajt Partizana.

Prolećni deo sezone Partizan je počeo sa bodom više od Crvene zvezde, a sad za šestostrukim uzastopnim šampionom Srbije kasni sedam bodova, na sedam kola do kraja Superlige. Partizan u subotu od 18 časova gostuje Crvenoj zvezdi od koje nije izgubio ove sezone, pobedio je 2:1 u Humskoj u decembru, a pre pet nedelja je bilo 2:2 na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: ODBRANjEN PENAL SPASAO PARTIZAN: Jovanović junak crno-belih u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!